Βενιζέλος: Σύνθετη ονομασία erga omnes για όλες τις χρήσεις

0
160

Mε βάση τη διαμορφωμένη εδώ και 25 χρόνια εθνική γραμμή της σύνθετης ονομασίας erga omnes για όλες τις χρήσεις να προχωρήσει η κυβέρνηση στην επίλυση του Σκοπιανού ζήτησε o Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερη συγκυρία στα Σκόπια από τη σημερινή και ότι πρέπει να προχωρήσουμε στην επίλυση του θέματος.

Όπως σημείωσε συμφέρει να είναι τα Σκόπια στους Ευρωατλαντικούς θεσμούς γιατί θα είναι πιο ελέγξιμα.

Ο κ. Βενιζέλος είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση στο Σκοπιανό πήγε να κάνει ένα πολιτικό τέχνασμα και να εκθέσει την αντιπολίτευση ενώ η ΝΔ κινήθηκε αυτοπροστατευτικά.

Υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας επειδή συγκυβερνά με τους ΑΝΕΛ που είναι ένα κόμμα εθνικο-λαϊκιστικό, προσπαθεί να κάνει τις ίδιες ταχυδακτυλολογίες που έκανε το καλοκαίρι το 2015 που χρησιμοποίησε την αντιπολίτευση για να περάσει τη συμφωνία.

Ανέφερε ακόμη πως τα συλλαλητήρια πυροδοτήθηκαν από την επιπολαιότητα της κυβέρνησης αλλά τα χαρακτήρισε εκ του ασφαλούς.

Διερωτήθηκε δε γιατί δεν έχουν γίνει συλλαλητήρια για τα Ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό γιατί αυτά είναι τα μεγάλα θέματα για τη χώρα. Είπε πάντως ότι θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τις ενστάσεις όσων πηγαίνουν στα συλλαλητήρια γιατί όλοι οι Έλληνες είναι πατριώτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here