Βαξεβάνης: Μην παριστάνει η Μαρέβα τη Μαρία Αντουανέτα

3
375

Με τη διωκόμενη Μαρία Αντουανέτα παρομοιάζει ειρωνικά ο Κώστας Βαξεβάνης τη Μαρέβα Μητσοτάκη, απαντώντας στη δήλωή της ότι ο ίδιος αποτελεί το κορυφαίο εκτελεστικό όργανο των υπογείων του Μαξίμου στην επιχείρηση συκοφάντησής της.

Όλη η απάντηση του δημοσιογράφου:

Η κυρία Μητσοτάκη θεωρεί ότι μιλά σε υπηκόους οι οποίοι είναι έτοιμοι να αποδεχθούν το αφήγημα της διωκόμενης Μαριας Αντουανετας. Είναι γνωστό ότι καταδίκασα την επίθεση που ξεφλούδισε τις μπογιές στην πόρτα της εταιρείας της και ταυτόχρονα σάρκασα τον σύζυγό της που ανακάλυψε ηθικούς αυτουργούς σε όποιους την κρίνουν. Επαναλαμβάνω ότι καλά θα κάνει και η κυρία Μητσοτάκη και ο κύριος Μητσοτάκης, να ψάξουν τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς και στο περιβάλλον που συναναστρέφονται, το οποίο βρίθει από ποινικούς, όπως η συνέταιρος της που διώκεται για απάτες και μαύρο χρήμα. Ή στην συμπαθή της τάξη τον οφσοριστας και όχι σε αυτούς που κάνουν τη δουλειά τους. Σε ότι με αφορά προσωπικά, ευτυχώς με εκφράζει πλήρως ο Βολταίρος, του οποίου δεν έχω φυσικά σπίτι αλλά όσα χρειάζονται: «Έχω κάνει μόνο μια προσευχή στο Θεό: «Θεέ μου, κάνε τους εχθρούς μου γελοίους». Και ο Θεός με εισάκουσε.

Βαξεβάνης: Μην παριστάνει η Μαρέβα τη Μαρία Αντουανέτα

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μήπως Μαρία Αντουανετα ήταν και η Μπαζιανα όταν είπε εκείνο το αμίμητο:»αν θέλετε να χτυπήσετε τον Αλέξη, μην χτυπάτε εμένα»(sic); ουφ, πόσο αστείος είσαι βρε Βαξεβάνη!

  2. ΚΥΡΙΕ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΒΟΛΤΑΙΡΟ, ΑΣ ΛΕΓΑΤΕ : ΚΥΡΙΕ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΟΥ ΕΠΙΖΗΤΩ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΝ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here