Βίντεο από την πτήση του τρόμου -Εσπασε παράθυρο και «ρούφηξε» γυναίκα (βίντεο)

0
502

«Κάτι τρέχει με το αεροπλάνο μας:! Φαίνεται ότι πέφτουμε! Αναγκαστική προσγείωση!! Πτήση της Southwest από τη Νέα Υόρκη στο Ντάλας», έγραψε στο facebook ο Μάρτι Μαρτίνεζ, επιβάτης τής Southwest Airlines, κατά την πτήση από τη Νέα Υόρκη προς το Ντάλας, όταν εξερράγη ο ένας από τους κινητήρες.

Λίγο αργότερα είπε στο CNN ότι καθόταν δύο σειρές πίσω από το παράθυρο το οποίο έσπασε 20 λεπτά μετά την απογείωση, με αποτέλεσμα να ρουφήξει το κενό την επιβάτι Τζένιφερ Ριόρνταν, η οποία επέστρεφε στο σπίτι της στο Αλμπουκέρκι του Νέου Μεξικό. Η άτυχη γυναίκα υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και δυστυχώς πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο.

«Τα χέρια και το σώμα της τραυματισμένης γυναίκας απορροφήθηκαν από το άνοιγμα που δημιουργήθηκε στο αεροσκάφος. Έβλεπα από εκεί που βρισκόμουν ανθρώπους από το πίσω κάθισμα να την βαστούν, προσπαθώντας να τη συγκρατήσουν. Άνθρωποι από άλλες σειρές προσπαθούσαν να βουλώσουν την τρύπα, πράγμα που δεν είχε νόημα, γιατί, ξέρετε, χρησιμοποιούσαν μπουφάν και διάφορα πράγματα που τα απορροφούσε ο αέρας. Αντικείμενα πετούσαν από την τρύπα, όπου βρισκόταν το παράθυρο. Στο μεταξύ τα χέρια ενός άνδρα που συγκρατούσε τη γυναίκα ήταν γεμάτα αίματα… Αισθανόμασταν τον αέρα απ’ έξω να μπαίνει μέσα και καπνούς να εισέρχονται από το παράθυρο. Στο μεταξύ επιβάτες στο διάδρομο προσπαθούσαν να βοηθήσουν τη γυναίκα που αιμορραγούσε από την έκρηξη του παραθύρου. Τριγύρω επικρατούσε χάος!»

H Tζένιφερ Ριόρνταν κι ο άνδρας της Μάικλ είχαν δύο παιδιάH Tζένιφερ Ριόρνταν κι ο άνδρας της Μάικλ είχαν δύο παιδιά

Η πιλότος Τάμι Τζο Σουλτς Η πιλότος Τάμι Τζο Σουλτς

Επιβάτες και αμερικανικά ΜΜΕ χαρακτηρίζουν ήρωα την πιλότο Τάμι Τζο Σουλτς, που κατάφερε να προσγειώσει με ασφάλεια το αεροσκάφος με τους 148 επιβαίνοντες στη Φιλαδέλφεια.

Πηγή βίντεο: YouTube/Marty Martinez via Storyful

Βίντεο από την πτήση του τρόμου -Εσπασε παράθυρο και «ρούφηξε» γυναίκα (βίντεο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here