#Βιβλιοπρόταση | Ο άνθρωπος που μιλούσε με τα σύννεφα | Παύλος Ανδριάς | εκδόσεις ΙΑΜΒΟΣ 

Συνεχίζοντας να καταθέτει το -ευδιάκριτο πλέον- προσωπικό του συγγραφικό στίγμα, ο Παύλος Ανδριάς σε αυτό του το βιβλίο «πλέκει» τις περιπέτειες δύο ηρώων που επιχειρούν (όπως όλοι μας, τελικά) να γίνουν δυνατότεροι μέσα από τις δυσκολίες που βιώνουν. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΙΑΜΒΟΣ.

0
195

Κυκλοφόρησε το 9ο κατά σειρά βιβλίο του δημοσιογράφου – συγγραφέα Παύλου Ανδριά, με τίτλο «Ο άνθρωπος που μιλούσε με τα σύννεφα»

Πρόκειται για τις ιστορίες δυο διαφορετικών ανθρώπων, αιχμαλώτων των καταστάσεων και θυμάτων της κάθε επιθυμίας του δυνατού «βιαστή – εκβιαστή», που έσπασαν τα δεσμά τους.

Ο Αλέξανδρος, τόλμησε και έκανε την υπέρβαση, όσο κι αν η μοίρα τον πήγαινε από τη μια δοκιμασία στην άλλη! Όλα ήταν καλά κρυμμένα πίσω από τα σύννεφα της «ψυχής» και κανείς δεν ήθελε να δει τι ήταν πίσω από αυτά…

Η Μαίρη, στη σκιά του ονόματος των γονιών της που βίωσε τον απόλυτο εξευτελισμό, κατάφερε και απέδρασε, πολεμώντας τους φόβους της.

Κρυμμένοι έρωτες, απιστίες, ένοχες συμμαχίες, μάχες δίχως οίκτο, όρκοι υποταγής και ανεκπλήρωτα όνειρα ήρθαν στην επιφάνεια, με αφετηρία την περιπέτεια της υγείας ενός ανθρώπου και τερματισμό την ελπίδα και τη δύναμη της αγάπης για ζωή.

«Όλα μπορούν να σου συμβούν από τη μια στιγμή στην άλλη, καθώς τα πάντα περνάνε σαν αστραπή!»

Όλα ήταν καλά κρυμμένα πίσω από τα σύννεφα της «ψυχής» και κανείς δεν ήθελε να δει τι ήταν πίσω από αυτά…

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Παύλος Ανδριάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πλάτανο της Αρχαίας Ολυμπίας και κατοικεί μόνιμα με την οικογένειά του, στο Ηράκλειο Αττικής.

Σπούδασε δομή – τεχνική σεναρίου και δημοσιογραφία.

Αυτό είναι το ένατο βιβλίο του, καθώς έχουν προηγηθεί το «Όταν το τρένο φεύγει…» (εκδ. Βιβλιοεκδοτική 1998), το ευθυμογράφημα «Άντε και… σας πίστεψα» (εκδ. Ίαμβος 2008), το ανατρεπτικό μυθιστόρημα «Επίδομα Απιστίας» (εκδ. Ίαμβος 2009), τα μυθιστορήματα: «Στη Δίνη των Ένοχων Χρησμών» (εκδ. Ίαμβος 2011), «Τα μανταλωμένα παραθύρια» (εκδ. Ίαμβος 2013), «Οι ξυπόλητοι κομπάρσοι» (εκδ. Ίαμβος 2014), «Άννα» (εκδ. Ίαμβος 2015), «Κραυγές στην παγωμένη λίμνη» (εκδ. Ίαμβος 2017).

Με την ιδιότητα του δημοσιογράφου, είναι επικεφαλής στο http://aylogyrosnews.blogspot.gr, αρθρογραφεί ως σχολιαστής & ευθυμογράφος στο https://www.ilialive.gr/, διατηρεί την προσωπική του σελίδα https://pavlosandrias.gr/ και έχει πρωινή καθημερινή ενημερωτική εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM».

Από τις αρχές του 2010, είναι τακτικό μέλος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών  (Ε.Ε.Λ) και από τα μέσα του 2014  τακτικό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών (Π.Ε.Λ).

Από το 2016 είναι μέλος του Ομίλου για την UNESCO tlee

Στοιχεία επικοινωνίας με το συγγραφέα:

pand95@hotmail.gr

T. 6944835537

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here