Βόζεμπεργκ: Μιχάλη μου, σε σκότωσαν άνανδροι…

0
172

 

Για τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο γράφει η Ελίζα Βόζεμπεργκ που σε ανάρτησή της στο facebook αναφέρεται στη δολοφονία του ποινικολόγου και σημειώνει μεταξύ άλλων: «Οπλισμένοι με σιδερικά, αναθρεμμένοι με αξιακό μηδενισμό, ελαύνοντες από το πουθενά και με στόχο το εύκολο κέρδος από την εκτέλεση της πιο άθλιας εντολής με οσμή εκβίασης και ακολουθώντας την εναλλακτική της δολοφονίας’. Δεσμεύεται ότι όλος ο Δικηγορικός Σύλλογος θα εκπροσωπήσει την τιμή και την υπόληψη του δολοφονηθέντος δικηγόρου.

Αναλυτικά:

Για τον Μιχάλη
Ήρθαν ντυμένοι μελλοντικοί εντολείς σου οι εντολοδόχοι του ηθικού αυτουργού, Μιχάλη μου. Και ήρθαν μεταμφιεσμένοι, δειλοί, άνανδροι να φέρουν προφανώς το μήνυμα…
Οπλισμένοι με σιδερικά, αναθρεμμένοι με αξιακό μηδενισμό, ελαύνοντες από το πουθενά και με στόχο το εύκολο κέρδος από την εκτέλεση της πιο άθλιας εντολής με οσμή εκβίασης και ακολουθώντας την εναλλακτική της δολοφονίας.
Ήταν η μοίρα που η γραφή της δεν προαναγγέλλεται;
Οι γνωστοί σε σένα – άγνωστοι ακόμα σε εμάς, πρωταγωνιστές κάποιας ποινικής υπόθεσης;
Ήταν το μυστικό που «όφειλες» κατά παραγγελία να … ξεχάσεις με σιωπή θανάτου;
Ό,τι και να προκάλεσε το θάνατό σου, δεν θα παρηγορηθούμε ποτέ!
Όσες απαντήσεις ή εξηγήσεις και να δεχτούμε, δεν ηρεμούμε!
Γιατί ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω, ούτε ανατρέπεται το τραγικό αποτέλεσμα!
Γιατί πολύ απλά, δε θα σε ξαναδούμε…..
Αυτό που τώρα σου οφείλουμε Μιχάλη μου, αυτό που αισθανόμαστε, αυτό που περιμένουμε, γι’ αυτό που προετοιμαζόμαστε είναι να είμαστε ΠΑΡΟΝΤΕΣ όταν συλληφθούν οι δολοφόνοι σου!
Ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας, όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του, θα είμαστε οι εντολείς σου, η Πολιτική Αγωγή, θα εκπροσωπήσουμε την τιμή και την υπόληψή σου, την οικογένειά σου, το όνομά σου.
Όλοι μας Μιχάλη!
Για την μάνα σου, τη Βίκυ, τα παιδιά σου, τα αδέλφια σου, τους συναδέλφους και φίλους σου και για τη μνήμη του πατέρα σου.
Για το λειτούργημά μας που υπηρετούμε ελεύθερα.
Για τη δημοκρατία της χώρας μας.
» Μάχαιραν έδωσαν, μάχαιραν θα λάβουν » είπε απο άμβωνος ο ιερέας στην κηδεία σου.
Εμείς στους δολοφόνους σου στέλνουμε μήνυμα ευθύνης και χρέους!
Πρόσβαλαν την κοινωνία, περιφρόνησαν τις αξίες μας, δολοφόνησαν τα όνειρά σου και πλήγωσαν στο πρόσωπό σου τη μαχόμενη δικηγορία. Κτύπησαν την οικογένειά μας!
Θα πληρώσουν!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here