Βραχάλη: Γιατί έφυγα από τον ΣΚΑΪ έπειτα από 14 χρόνια

0
321

Για τους λόγους που την ώθησαν να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ έπειτα από 14 χρόνια μίλησε η αθλητικογράφος Χριστίνα Βραχάλη στην εκπομπή «Επιτέλους σαββατοκύριακο».

«Αυτή την περίοδο είμαι σε μία από τις καλύτερες μου φάσεις επαγγελματικά. Δεν θα σου πω ότι ήταν εύκολη η απόφαση μου να φύγω από τον ΣΚΑΙ. Γιατί ο ΣΚΑΙ είναι το σπίτι μου, ήμουν 14 χρόνια εκεί, ήμουν από πολύ μικρή. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά θεώρησα ότι, γενικά είμαι της άποψης ότι αν καταλαβαίνεις ότι ένας κύκλος κλείνει, πρέπει να έχεις τη δύναμη να φεύγεις» είπε και συνέχισε:

«Το μόνο που μου έχει λείψει και το λέω ειλικρινά, είναι η οικογένεια μου, τα παιδιά που ήμασταν εκεί που τους υπεραγαπώ, που τους χρωστάω αυτό που έγινα, το λέω με όλη μου την ειλικρίνεια, δεν το λέω για να το πω, πως στα παιδιά που δούλεψα όλα αυτά τα χρόνια χρωστάω αυτό που έγινα τώρα«.

Όπως επεσήμανε: “Ο λόγος που αποχώρησα από τον ΣΚΑΙ, διαφορετικά θα έμενα στο κανάλι, είναι γιατί εγώ δουλεύω πάνω σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο. Εμένα η δουλειά μου είναι το αθλητικό ρεπορτάζ. Δεν θέλω να παρεκκλίνω από αυτό. Αυτό θέλω να κάνω, αυτό θέλω να παρουσιάζω. Ακόμη και πίσω από τις κάμερες μου αρέσει να το δουλεύω αυτό. Δεν έχω κόλλημα ή κάποια εξάρτηση από την κάμερα. Έχω αγάπη στη δουλειά μου, είτε είναι μπροστά, είτε είναι πίσω από τις κάμερες. Το γεγονός ότι ήταν για ένα μεγάλο διάστημα της ζωής μου μπροστά από τις κάμερες μου άρεσε, αλλά ζω και χωρίς αυτό. Τη δουλειά μου αγαπώ. Για αυτό θέλω να με ξέρει ο κόσμος και δεν θέλω  καθόλου να παρεκκλίνω από την αθλητική δημοσιογραφία.

Η απόφαση της αποχώρησης μου από τον ΣΚΑΙ ήταν συνειδητοποιημένη. Δεν το είχα συζητήσει με κάποιον άλλον πλην του συντρόφου μου, γιατί ήμουν τόσο αποφασισμένη που δεν ήθελα να επηρεαστώ από τη γνώμη του μπαμπά μου ή της μαμάς μου».

To βίντεο από το zappit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here