ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ «ΧΙΛΙΑ ΚΑΛΩΣ ΕΣΜΙΞΑΜΕ» – ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ – 14,15 ΚΑΙ 16/9

0
29

Λόγω εξάντλησης των εισιτηρίων για τις δυο πρώτες συναυλίες 14 & 15/9, θα δοθεί και μια τρίτη συναυλία τη ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!

Τρείς λοιπόν μαγικές βραδιές που σηματοδοτούν το τέλος της καλοκαιρινής του περιοδείας, θα ζήσουν όλοι οι φίλοι του Γιάννη Χαρούλη τη Δευτέρα 14, τη Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου αλλά και τη Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στη ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ στο Γκάζι.

Ο Γιάννης Χαρούλης, μετά τις τρεις sold out παραστάσεις του τον Ιούνιο στο Θεατρο Βράχων και την καλοκαιρινή του περιοδεία, κατεβαίνει στο κέντρο της Αθήνας, στο Γκάζι για να ξαναζήσει μαζί μας και εμείς μαζί του την μοναδική εμπειρία των live παραστάσεων του.

Με το λαούτο του και όλα όσα προκαλεί η ιδιαίτερη φωνή και παρουσία πάνω στη σκηνή,

σε ένα οδοιπορικό στο χθες που ξυπνάει τις μουσικές μνήμες και στο σήμερα που χτίζει το μουσικό μας μέλλον.

Ανήσυχος και πρωτοπόρος από την μια, παραδοσιακός από την άλλη, ροκάρει με το λαούτο του σε μουσικά μονοπάτια όπου ο ηλεκτρισμός συναντά αρχέγονους ήχους της Κρήτης.

Η παράδοση, η λαϊκή ιστορία, η σύγχρονη δημιουργία, οι ποιητές μας, οι στιχουργοί μας, τραγούδια που αγαπήσαμε, στίχοι που τραγουδήσαμε, θα γίνουν ένα με τη φωνή του Γιάννη Χαρούλη, θα γίνουν ένα με τις φωνές των χιλιάδων που θα αγκαλιάσουν και πάλι αυτή την μουσική εμπειρία.

Μαζί του οι μουσικοί:

Λευτέρης Ανδριώτης/λύρα

Μιχάλης Καλκάνης/ κοντραμπάσο

Κωνσταντής Πιστιόλης / Πνευστά

Θανάσης Τζίνγκοβιτς/ κιθάρα

Πάνος Τόλιος / τύμπανα

Γιάννης Χαρούλης

Δευτέρα 14, Τρίτη 15, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Τιμή εισιτηρίων: 10€ φοιτητικό / ανέργων & 12 € γενική είσοδος

Ώρα έναρξης: 21.00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here