Χατζηδάκης: Ο Καμμένος θα κάνει κι άλλη «κυβίστηση» στο όνομα της ΠΓΔΜ

0
64

Στην ονομασία της ΠΓΔΜ, ο Πάνος Καμμένος εκτίμησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Ο υπουργός Άμυνας δεν θα ψήφιζε τα μνημόνια και τα ψήφισε, δεν θα ψήφιζε την αλλαγή στο ΦΠΑ για τα νησιά του Αιγαίου και την ψήφισε, όπως ψήφισε και τις περικοπές στις αποδοχές των ενστόλων«, σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ εκτιμώντας ότι ο Πάνος Καμμένος «θα κάνει μία ακόμα κυβίστηση, σαν αυτές που έχει κάνει και από κοινού με τον κ. Τσίπρα» σχετικά με το όνομα της ΠΓΔΜ.

Επίσης, σχολίασε ότι η «συγκολλητική ουσία που κρατά τους κυβερνητικούς εταίρους στην καρέκλα της εξουσίας είναι «ισχυρή».

Κάνοντας λόγο για κυβέρνηση σε Vertigo ακατάλληλη να κυβερνήσει, ο κ. Χατζηδάκης πρόσθεσε ότι δεν είναι δυνατόν να λέει άλλα πράγματα ο υπουργός Εξωτερικών και άλλα ο υπουργός Εθνικής Αμύνης, καλώντας την συγκυβέρνηση «να σοβαρευτεί».

Η θέση της Νέας Δημοκρατίας παραμένει ίδια με αυτή της θέσης που είχε επί κυβέρνησης Καραμανλή για μια ονομασία κοινής αποδοχής που να ισχύει έναντι όλων και όχι μόνο για τις διμερείς σχέσεις.

«Ο κ. Καμμένος (υφυπουργός της κυβέρνησης τότε) δεν αντέδρασε τότε, αλλά αργότερα και έκανε ένα ακόμα σόου (…) όσο υπάρχουν αυτές οι απόψεις έχουμε 100% δίκιο να λέμε ότι έχουμε δύο κυβερνήσεις στη συσκευασία της μίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here