Χατζηδάκης: Οδηγούμαστε σε προδικτατορικό κλίμα

0
62

Aναφερόμενος στην κλιμάκωση της σύγκρουσης με αφορμή τις κατηγορίες κατά πολιτικών προσώπων στη δικογραφία για τη Novartis o αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης προειδοποίησε πως «οδηγούμαστε σε προδικτατορικό κλίμα».

«Δεν υπαινίσσομαι δικτατορία, αλλά στη δήθεν προοδευτική κυβέρνηση βλέπουμε τις χειρότερες πρακτικές της προδικτατορικής περιόδου» τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι συμπεριφέρεται με τρόπο καφενειακό και επικίνδυνο για μια χούφτα ψήφους.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είπε προεκλογικά ψέματα, έκανε το «όχι» του δημοψηφίσματος σε «ναι», χρησιμοποίησε το εθνικό θέμα των Σκοπίων όχι για να το λύσει, άλλα για να διχάσει την αντιπολίτευση. Η κυβέρνηση υιοθέτει κατηγορίες μαρτύρων που λένε ‘νομίζω, φαντάζομαι, θεωρώ ότι κάποιοι τα πήραν’, για να κλείσει τη διάφορα με τη ΝΔ» είπε χαρακτηριστικά κ ιεπεσήμανε πως «δεν έπρεπε και τυπικά ο υπουργός Δικαιοσύνης να έχει διαβάσει τη δικογραφία και ο Τζανακόπουλος να πάει στον Άρειο Πάγο, έπρεπε στην κυβέρνηση να το δουν θεσμικά το θέμα και να κρατήσουν αποστάσεις».

«Σκάνδαλο Novartis υπάρχει, και τις διαστάσεις τους πρέπει να τις βρούμε, αλλά όχι λάσπες χωρείς αποδείξεις, γιατί έχουμε μάρτυρες γνώμης όχι γνώσης» διευκρίνισε ο Κωστής Χατζηδάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here