Χιόνι σε όλη τη Φθιώτιδα, ακόμη και μέσα στη Λαμία

0
116

Σε λευκό κλοιό βρίσκεται από το πρωι ολόκληρη η Φθιώτιδα καθώς χιόνι έπεσε ακόμη και μέσα στην πόλη της Λαμίας. Η χιονόπτωση ξεκίνησε από τους ορεινούς όγκους της Δυτικής Φθιώτιδας και Λοκρίδας και φυσικά την Όθρυ.

Τα σχολεία στην Υπάτη δε λειτούργησαν καθώς το χιόνι από νωρίς το πρωί είχε φτάσει τους πέντε πόντους.

Αντίθετα κανονικά πήγαν στα σχολεία τους οι μαθητές όλων των υπολοίπων σχολείων. Η χιονόπτωση ειδικά στη Βόρεια Λαμία είναι εντυπωσιακή με το χιόνι να είναι ιδανικό και για παιχνίδια.

Οι αλατιέρες του Δήμου και τα βαριά μηχανήματα έχουν πιάσει δουλειά από το πρωί, προκειμένου να είναι ανοιχτό το δίκτυο εντός της πόλης.

Επίσης τα μηχανήματα της Περιφέρειας ενεργούν στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού και Λαμίας – Μπράλου διατηρώντας το δίκτυο ανοιχτό και χωρίς τη χρήση – προς το παρόν – αντιολισθητικών αλυσίδων.

Αποτέλεσμα της χιονόπτωσης ήταν να μην ανοίξουν τα σχολεία στην Αμφίκλεια, ενώ αντίθετα κανονικά πήγαν στις υποχρεώσεις τους οι μαθητές σε Ελάτεια και Κάτω Τιθορέα όπου υπάρχει χιονόνερο.

Tα μηχανήματα λειτουργούν συνεχώς διατηρώντας το οδικό δίκτυο ανοικτό μέχρι και το Χιονοδρομικό Κέντρο.

Λίγα προβλήματα υπάρχουν μόνο στο εσωτερικό δίκτυο του Μπράλου όπου το χιόνι έφτασε τους 15 πόντους. Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία και στο εθνικό δίκτυο με τις αλατιέρες και τα γκρέιντερ να έχουν πιάσει δουλειά από τη νύχτα.

Πηγή: lamiareport.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here