Χριστουγεννιάτικα αποκαλυπτήρια στον Λευκό Οίκο!

0
36

Παραμυθούπολη θυμίζει ο Λευκός Οίκος σύμφωνα με ταπ λάνα που έδωσεστη δημοσιότητα η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ, η οποία τηρεί όλες τις αμερικανικές παραδόσεις και χαρίζει στο προσωπικό και τους διαμένοντες της προεδρικής κατοικίας τα απόλυτα παραδοσιακά Χριστούγεννα.

Η Μελάνια υποδέχθηκε παιδιά στον Λευκό Οίκο τα οποία την αγκάλιασαν και δεν πίστευαν στην ομορφιά της. «Είσαι σίγουρα εσύ η Πρώτη Κυρία;» τη ρώτησε ένα παιδί, «σίγουρα μοιάζεις με άγγελο» αναφώνησε ένα άλλο.

Στον Λευκό Οίκο κατά την προετοιμασία των στολισμών παρευθέρησαν ακόμη και χορευτές κλασικού μπαλέτου διανθίζοντας τις πολιτισμικές εκδηλώσεις, ενώ δημοσιογράφοι περιηγούνταν στα ομολογουμένως εντυπωσιακά δωμάτια.

Στον Λευκό Οίκο τη χριστουγεννιάτικη περίοδο παραμένουν ανοιχτά στο κοινό περίπου 100 δωμάτια ενώ δέχονται 25.000 επισκέπτες.

«Ο Πρόεδρος, ο Μπάρον κι εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι για τα πρώτα μας Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο. Όπως σε πολλές οικογένειες σε ολόκληρη τη χώρα, έτσι και για εμάς οι χριστουγεννιάτικες παραδόσεις είναι πολύ σημαντικές. Εύχομαι όταν θα επισκεφθείτε τον Λευκό Οίκο εφέτος να αισθανθείτε σαν να είστε σπίτι σας» ανέφερε στη δήλωσή της η Μελάνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here