Χρυσόγονος: Τα μέτρα του πρωθυπουργού… πολύ λίγο πολύ αργά

0
110

Στα μέτρα που εξήγειλε ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε ο ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος λέγοντας ότι αυτά είναι προς τη θετική κατεύθυνση μεν, με την επιφύλαξη ότι θα υλοποιηθούν- αλλά είναι «πολύ λίγο πολύ αργά».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, υπογράμμισε ότι με αυτά που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός είναι σα να παραδέχεται τις ευθύνες της κυβέρνησής του, σα να περίμενε να υπάρξουν 100 νεκροί, ας ελπίσουμε λιγότεροι, και μετά να ανταποκριθεί στις ανάγκες της πυρόσβεσης και στη συνέχεια έκανε λόγο για ευθύνες της κυβέρνησης, καθώς και λεφτά έδειξαν ότι είχαν και πράγματα μπορούσαν να γίνουν. «Τα λεγόμενα του πρωθυπουργού δείχνουν ότι βεβαίως μπορούσε, και δεν το έκανε».

Αναφερόμενος δε στην εξαγγελία του κ. Τσίπρα για διάθεση πόρων συνολικού ύψους 500 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση της Εθνικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών υπενθύμισε ότι μερικές μόνο ημέρες πριν οι πυροσβέστες ζητούσαν χρήματα για νέα οχήματα, ενώ πόροι θα μπορούσαν να διατεθούν και για την ανανέωση των γερασμένων αεροσκαφών.

«Χρειάζεται να αναθεωρήσουμε συνολικά τον τρόπο που είναι δομημένη η χώρα, με συναίνεση και των πολιτικών δυνάμεων» τόνισε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής στον ΣΚΑΪ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here