Ξύλο έπεσε στο Corfu TV

0
102

Aναψαν τα αίματα και έπεσε ξύλο λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η εκπομπή “Λόγος Αντίλογος” όταν συνεργάτες και υποψήφιοι του συνδυασμού “Ανοιχτό Επιμελητήριο” επιτέθηκαν σε υποψήφιο του συνδυασμού “Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Συνεργασία”.

Με την παρέμβαση των εργαζομένων του Corfu tv ευτυχώς τα επεισόδια δεν επεκτάθηκαν. Το θέμα μάλιστα δημοσιοποίησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Χονδρογιάννης, ο οποίος καταδίκασε τα γεγονότα αυτά.

Μεταξύ άλλων ο κ. Χονδρογιάννης υποστήριξε τα εξής: «Μετά τη χθεσινή απρόκλητη και πισώπλατη επίθεση που δέχτηκε μέλος του Επιμελητηρίου και ο υποψήφιος με την παράταξη μου, κος Στέφανος Σπάτουλας από υποψήφιους και συνεργάτες του αντίπαλου συνδυασμού, νιώθω την ανάγκη να προστατεύσω τα μέλη του συνδυασμού μου, καθώς και του συναγωνιζόμενου ψηφοδελτίου, αλλά και τους επιχειρηματίες της Κέρκυρας, από ανθρώπους που διεκδικούν την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους ή θέλουν να ηγηθούν κιόλας και ενώ ευαγγελίζονται το νέο και το υγιές, με τις συμπεριφορές και τις ανήθικες ενέργειες τους, απέδειξαν ότι μόνον τη μισαλλοδοξία, το σκοταδισμό και τις πεζοδρομιακές πρακτικές υπηρετούν. Καταγγέλλουμε την ενέργεια αυτή και θεωρούμε ότι προσβάλλει τον επιχειρηματικό κόσμο της Κέρκυρας, το θεσμό του Επιμελητηρίου και αμαυρώνει την πλέον δημοκρατική διαδικασία που είναι οι εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου και του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που θα οδηγήσει το θεσμό σε ένα δύσκολο οικονομικά περιβάλλον, το οποίο απαιτεί σταθερότητα, οργάνωση ήθος και συνέπεια«.

Πηγή: corfutvnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here