Τελευταία μέρα ζωής για Mega; Έξω από το ΕΣΡ οι εργαζόμενοι

0
1004

Από τις 10 το πρωί έχει ξεκινήσει η διάσκεψη τών μελών τού ΕΣΡ, στην οποία θα κριθεί το μέλλον τού Μega. Έξω από το κτίριο έχουν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι που κρατάνε πανώ, αγωνιώντας για το μέλλον.

Χθες οι εκπρόσωποι τού σταθμού κατέθεσαν στην Ανεξάρτητη Αρχή την πρόταση να μετεξελιχθεί από ενημερωτικό σε θεματικό κανάλι. Θα αποδεχθεί το αίτημα τού άλλοτε μεγάλου καναλιού ή θα πει «όχι» και θα ρίξει «μαύρο»;

Την πρωτοβουλία για τον μετασχηματισμό τού Mega πήρε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έστειλε επιστολή στο διοικητικό συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ και ζήτησε να ενημερωθεί το ΕΣΡ ότι έχει αλλάξει στην πράξη το περιεχόμενο τού σταθμού ήδη από τον Οκτώβριο του 2016, όταν σταμάτησε να μεταδίδει ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές.

Ο δικηγόρος τού Mega ενημέρωσε τα μέλη τού ΕΣΡ ότι με την κίνηση Μαρινάκη συμφωνεί και η πλευρά Βαρδινογιάννη, ωστόσο διεκρίνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συγκεκριμένο επιχειρηματικό σχέδιο. Όπως έγινε γνωστό, πάντως, δεν είχε υπάρξει προσυνεννόηση τού Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Απλώς τον ενημέρωσε ότι επρόκειτο να κάνει την κίνηση αυτή. Άλλωστε και από την απάντηση τού προέδρου τής ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ήταν σαφές αυτό.

Έγραφε μεταξύ άλλων: «Με ικανοποίηση σημειώνουμε πως η επιστολή σας σηματοδοτεί την ανάληψη από την ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ της διαχείρισης και εξυγίανσης της εταιρείας και του τηλεοπτικού σταθμού Mega. Όπως γνωρίζετε είναι απαραίτητο η εταιρεία σας να καταθέσει άμεσα το επιχειρηματικό σχέδιο, ώστε να μη χρειαστεί το διοικητικό συμβούλιο να δηλώσει παύση πληρωμών, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία».

Τελευταία μέρα ζωής για το ιστορικό Mega; Αποφασίζει το ΕΣΡ

.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here