Υποψήφια με τη ΝΔ στην Α΄Αθήνας η δικηγόρος Σοφία Νικολάου

0
315

Άλλο ένα νέο πρόσωπο στον χώρο της πολιτικής παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πρόκειται για τη δικηγόρο Σοφία Νικολάου, η οποία, θα είναι υποψήφια βουλευτής στην Α΄Αθήνας όπως συμφωνήθηκε σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της ΝΔ στο γραφείο του στην Πειραιώς.

Μετά τη συνάντηση που είχε µε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Σοφία Νικολάου δήλωσε:
«Η υποψηφιότητά µου αυτή µε γεµίζει µε ένα αίσθηµα ευθύνης, αλλά, κυρίως, µε ένα αίσθηµα χρέους. Ευθύνη απέναντι στον Πρόεδρο, Κυριάκο Μητσοτάκη για την εµπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό µου και χρέος, απέναντι στους συµπολίτες µου, για το έργο που οφείλουµε και πρέπει να φέρουµε εις πέρας. Η χώρα µας βρίσκεται σε ένα κρίσιµο σταυροδρόµι. Πιστεύω ότι ήρθε ο καιρός που πρέπει να σταµατήσουµε τα λόγια. Είναι η ώρα να αρχίσουν οι πράξεις. Δεν πρόκειται να διορθώσουµε τις παθογένειες, αν δεν αποφασίσουµε όλοι µαζί να συµµετάσχουµε ενεργά για ένα καλύτερο µέλλον. Δεν είµαι επαγγελµατίας πολιτικός. Είµαι ένας ενεργός πολίτης, που ενδιαφέρεται για τον τόπο του. Είναι η ώρα για µια νέα, δυναµική πορεία, για ένα καλύτερο µέλλον.
Ένα µέλλον µε ασφάλεια, ανάπτυξη και δικαιοσύνη για όλους. Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και µε κυβέρνηση της Νέας Δηµοκρατίας, µπορούµε να πάµε τη χώρα µπροστά.
Ας βάλουµε, λοιπόν, πρώτα την Ελλάδα, για να κάνουµε την Ελλάδα πρώτη. Καλό µας αγώνα!»

Αν και η υποψηφιότητά της στην Α’ Αθήνας μόλις ανακοινώθηκε η Σοφία Νικολάου, εδώ και σχεδόν ένα χρόνο έχει «εγκαινιάσει» έναν κύκλο συναντήσεων με κατοίκους και επαγγελματίες σε γειτονιές της Αθήνας. Η δικηγόρος, τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, βρίσκεται στις γειτονιές και συζητά με τους πολίτες. Ακούει τα προβλήματά τους και μαζί προσπαθούν να βρουν λύση. Μάλιστα, όπως τονίζει η ίδια, σε κάθε συζήτηση, θα βρίσκεται στις γειτονιές, κοντά στους πολίτες όχι μόνο τώρα, αλλά κυρίως μετά τις εκλογές, ώστε να διαπιστώνει ιδίοις όμμασι αν οι πολιτικές για τις οποίες δεσμεύτηκε υλοποιούνται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here