Ύποπτος για τη δολοφονία και τρίτης γυναίκας ο λοχαγός

0
123

Ηλεκτρονικά ίχνη οδήγησαν την κυπριακή αστυνομία στον 35χρονο λοχαγό Νίκο Μεταξά για την εξαφάνιση από τον περασμένο Δεκέμβριο της 29χρονης Maricar Valdez Arquiola. Στα αρχεία των κινητών τηλεφώνων και των υπολογιστών του βρέθηκαν η φωτογραφία της ταυτότητάς της και στοιχεία που δείχνουν ότι είναι ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί της.

Χθες η αστυνομία ενημέρωσε πως ο 35χρονος λοχαγός συνελήφθη εκ νέου ως ύποπτος για φόνο και απαγωγή τρίτης γυναίκας, χωρίς να γίνεται καμία αναφορά στα στοιχέια της ταυτότητάς της. Στην ανάκριση εκείνος δεν παραδέχθηκε τίποτα, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί η σορός της γυναίκας.

Φίλη της Maricar, μετά την εξαφάνισή της προσπάθησε να εντοπίσει τα ίχνη της, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Με αναρτήσεις στο facebook ζητούσε πληροφορίες, αναρτώντας και τη φωτογραφία της, με την ελπίδα ότι κάποιος την είδε ή άκουσε κάτι. Ο Μεταξάς, ως «Ορέστης», ρίσκαρε και επικοινώνησε μαζί της με μήνυμα λέγοντας πως έχει πληροφορίες. Της πρότεινε να συναντηθούν με τον όρο να είναι μόνοι τους και όχι σε δημόσιο χώρο. Η συνάντηση αυτή δεν έγινε ποτέ, γιατί η γυναίκα φοβήθηκε και αντιπρότεινε η συνάντηση να γίνει είτε δημόσια είτε ιδιωτικά με παρόντα κάποιον φίλο της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here