«Σας ζητώ να με εμπιστευτείτε»

17
897

Ύστερα από μια πορεία 30 χρόνων στη δημοσιογραφία και σε μια πολύ δύσκολη για τον τόπο και τους πολίτες χρονική περίοδο, αποφάσισα ν’ αλλάξω πορεία και να θέσω υποψηφιότητα για βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Στη διάρκεια της δημοσιογραφικής μου διαδρομής είχα πάντα βασικό σημείο αναφοράς τις καθαρές σχέσεις, την ειλικρίνεια και την αλήθεια. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και μου έδειξαν εμπιστοσύνη. Η εμπιστοσύνη ήταν ο κινητήριος μοχλός για την αναζήτηση και την υποστήριξη της αλήθειας, χωρίς εκπτώσεις και ημίμετρα, χωρίς ωραιοποιήσεις και δημαγωγία.

Η επικοινωνία μου με τους πολίτες βασίστηκε πάντα στην ειλικρίνεια και εκεί θα εξακολουθήσει να βασίζεται.

Σήμερα, που η πατρίδα μας περνά δύσκολες ώρες, που η κοινωνία μας και ο καθένας ξεχωριστά, βιώνει μια αμείλικτη πραγματικότητα, σήμερα που η ζωή μας και η ζωή ανθρώπων που γνωρίζουμε, συγγενών, φίλων, γειτόνων και συνανθρώπων μας δοκιμάζεται, δεν μπορούμε  να μένουμε αδιάφοροι. Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε αυτήν την πραγματικότητα, όχι με κραυγές και στείρα αντίδραση, αλλά με σύνεση και σωφροσύνη.

Όλοι εμείς οι πολίτες που τόσα χρόνια εργαστήκαμε ευσυνείδητα και έντιμα, ενδιαφερόμαστε για το μέλλον του τόπου μας, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για κάτι καλύτερο.
Σε αυτές τις εκλογές αποφασίζουμε για το μέλλον που θα έχουν τα παιδιά μας.

Πρέπει να παλέψουμε για ένα αύριο με μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια. Πρέπει να αγωνιστούμε για τα πιστεύω μας και τα ιδανικά μας.

Αποτελεί καθαρά δική μας απόφαση να συμβάλλουμε με όλη μας τη δύναμη για να θέσουμε νέες βάσεις για ένα καλύτερο αύριο.

Ξεκινάω αυτή τη νέα πορεία στην Περιφέρεια Αττικής, από τη γενέτειρά μου το Λαύριο, γνωρίζοντας τις αντικειμενικές προοπτικές και δυνατότητες της περιοχής αυτής. Αποτελεί βαθιά μου πεποίθηση ότι η Περιφέρεια Αττικής είναι περιοχή με συγκριτικά πλεονεκτήματα, που μπορεί να αποτελέσει πηγή ανάπτυξης και ευημερίας για τους κατοίκους της, αλλά και για όλη την Ελλάδα.

Για όλους εμάς

*  που πιστεύουμε σε μια ειλικρινή σχέση του πολίτη με την Πολιτεία,
*  που θέλουμε να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος,
*  που διεκδικούμε ρήξεις και τομές για το καλό του κοινωνικού συνόλου,
*  που απαιτούμε να μην πάνε χαμένες οι θυσίες και οι προσπάθειές μας,
*  που θέλουμε μία μεγάλη και ευρεία Δημοκρατική Παράταξη

δεν υπάρχει χρόνος για πειραματισμούς.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου, αυτή τη φορά ζητώντας την ψήφο σας στην Περιφέρεια Αττικής.

Ζητώ τη ψήφο σας για να αγωνιστώ μαζί σας και να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να λύσουμε προβλήματα, να αποκαταστήσουμε αδικίες, να ακούσουμε τους ανθρώπους της Περιφέρειας Αττικής και να ξεκινήσουμε μαζί μια νέα προσπάθεια για τον τόπο μας.

* Ο Αντώνης Λιάρος είναι δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής με το ΠΑΣΟΚ.

17 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ΚΑΜΙΑ¨»ΙΔΡΥΤΙΚΑ» ΤΟΥ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ (ΜΜΕ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΗ ΠΡΙΝ ΦΑΝΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ…. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΕΣ ΟΙ ΒΑΣΗΣ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣΑ…. ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

 2. Αντώνη Λιάρο.
  Είσαι νέος, Μας ζητάς εμπιστοσύνη? θα με αντιπροσώπευσης σαν Έλληνα Πολίτη?_
  Σου ζητάω Συνταγματική δικαιοσύνη αλλάζοντας το σύνταγμα, όσο αφορά διαφάνεια, δικαιοσύνη,τιμωρία σε πολιτικούς, δικαστικούς, ΜΜΕ, παπάδες, καπιταλιστές απατεώνες, λαμόγια δημοσιου χρήματος, μου εγγυάσαι μια σταθερότητα για τα επόμενα 10 χρονια χωρίς να αλλάζετε την οικονομική, πολιτική, τραπεζική, εργασιακή, δικαστική, σταθερότητα με νομους δικαιοσύνης ίσους για όλους τους νομιμους πολίτες.
  Ποσο pathetic να ζητω κάτι που επρεπε να ήταν το δεδομένο κάθε κράτους προς τους πολίτες του.
  Πείτε στους αρχηγούς σας, δεν ακούω τίποτα περί αλλαγής Συντάγματος, αρχίζοντας με νομους τιμωρίας για τους πολιτικούς, λιγότερους πολιτικούς, τρόπους να προλαβαίνετε εχθές k όχι να τα μαθαίνουμε 7 χρονια αργότερα τα πολιτικά σκάνδαλα εφόσον τα έχετε διαγράψει.
  Μας λες πως έρχεσαι από το Λαύριο έχω να σε ρωτήσω τι θα κανεις με τα λαμόγια καταπατητές,που έχουν χτίσει σε βουνά k παραλιες μην αφήνοντας τους πολίτες να έχουν πρόσβαση στη δημοσια γη? πως θα αντιμετώπισης τα λαμόγια δικαστικούς, δασαρχεία, πολεοδομίες, λιμενικούς, k τελωνεία?, που έχουν κυριέψει την Ανατολική Αττική όπου είναι k η περιφέρεια σου?
  Όταν μου απάντησης στα πρακτικά ερωτήματα ενός συντεταγμένου κράτους που αναγνωρίζει k εκτελεί το Νομο τότε υπάρχει ελπίδα να υπάρξουν Έλληνες να σε ψηφίσουν.
  Αν εxής καταλάβει η παρανομία κυβερνούσε όλα αυτά τα χρονια k θα είναι πολύ δύσκολο να τους κερδίσεις αν δεν γίνεις ένα με τα λαμόγια.
  Όπως είπε k στον Ηρακλή το όνειρο διαλέγεις k παίρνεις «το καλο k δύσκολο η το κακό k εύκολο»
  Όπως k να εχί σου εύχομαι καλή τύχη. Ένα παραπάνω στην Ελλάδα μας.
  PS.
  Για το Λαύριο μιλάω από προσωπική εμπειρία γεγονότων που με αηδίαζαν όλα αυτά τα χρονια παρανομίας.
  Κάτι άλλο, για τους ομογενής που ερχόμαστε για λιγότερο από 6 μήνες τι μπορείτε να κάνετε νόμιμο k δίκαιο στην εφορία, φόρο επιβίωσης, εφόσον φέρνουμε φορολογούμενο χρήμα ζητώντας μας να «ξαναφορολογιθουμε» με φόρο επιβίωσης, για τους υπολοιπους φόρους να πληρώσω.

 3. Εγω ειμαι καλοπροαιρετος,και το παιζω και εξωγηινος και δεχομαι οτι κατεβαινετε με τις καλυτερες των προθεσεων και με ακομα καλυτερες ιδεες (αν και ο προτερος βιος σας ως δημοσιογραφος,μου το κανει πολυ δυσκολο)…με το Πασοκ?

  Οκ…

 4. Einai lyphro meta apo tosa xronia sthn dimosiografia opws lete, na mhn exete katalavei poioi kai poia komata mas odhghsan se ayto to shmeio kai na katevainete ypopsifios me ena apo ayta!!

 5. Κύριε Λιάρο γιατί δεν φτιάχνετε απλά ένα διαφημιστικό σποτ και κάθεστε και γράφετε άρθρα.Στη τηλεόραση δουλεύατε τόσα χρόνια και δεν μάθατε πώς γίνονται οι σωστές διαφημίσεις.Στα άρθρα ο αναγνώστης μπορεί και σκέφτεται και δεν τρώει όσο κουτόχορτο τρώει ο τηλεθεατής.

 6. Στη διάρκεια της δημοσιογραφικής μου διαδρομής είχα πάντα βασικό σημείο αναφοράς τις καθαρές σχέσεις, την ειλικρίνεια και την αλήθεια.

  xaxaxaxaxa,ase re Liaro

 7. Κύριε Λιάρο,

  Η απόφαση σας να ασχοληθείτε με το σάπιο χώρο της πολιτικής είναι έτσι κι αλλιώς συζητήσιμη…
  Το να το κάνετε όμως με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ και να ζητάτε εμπιστοσύνη, είναι εντελώς υποτιμητικό για την νοημοσύνη μας…
  Σε ποιούς να δείξουμε εμπιστοσύνη…?
  Σε αυτούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια…?
  Σε αυτούς που αλλοτρίωσαν κάθε έννοια ηθικής…?
  Σε αυτούς που έμαθαν τον Έλληνα ότι ο «σωστός» τρόπος για να τα βγάζει πέρα είναι να λαδώνει και να λαδώνεται…?

  Έλεος…! Ακόμα και αν είχατε κάποια ελπίδα να μας πείσετε ως πρόσωπο, την χάσατε από την στιγμή που ενταχθήκατε στον απόλυτα σάπιο χώρο του ΠΑΣΟΚ…

 8. Κύριε Λιάρο,
  Η παρουσία σας στο διαδίκτυο δεν αρμόζει στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου προεκλογικού αγώνα. Μόνο τα Social Media έχουν την επικοινωνιακή ισχύ να δώσουν το συγκριτικό πλεονέκτημα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
  Σας ζητώ κι εγώ με τη σειρά μου να με εμπιστευτείτε!

 9. Τόσα χρόνια δημοσιογραφος, πολλά απο αυτα σας παρακολουθω. Γνωριζετε οσα γνωριζουμε και οσα δε γνωριζουμε! Ειχατε και εχετε προσβαση σε πληροφοριες που αηδιαζουν, που απογοητευουν, που σε κανουν να θες να χτυπησεις το κεφαλι σου στον τοιχο και οι πολλες απο αυτες προερχονται απο το κομμα με οποιο αποφασισατε να πολιτικοποιηθειτε. Μα για ποια πολιτικοποιηση μιλαω?! Αυτο σημαινει πολιτικοποηση? Και ποια εμπιστουνη ζητατε? Επελεγα να σας παρακολουθω επι χρονια κι ας εχετε δημοσιογραφικη καρριερα κατα μια δεκαετια μεγαλυτερη απο την ηλικια μου..

 10. Κε Λιάρο, δεν ανήκω στην εκλογική σας περιφέρεια, αλλά τη σκέψη μου θα σας την πω, με την ελπίδα πως αν διαβάσετε αυτό το μήνυμα θα το μεταφέρετε και στους συνυποψηφίους σας. Προσωπικά, από τότε που απέκτησα εκλογικό δικαίωμα, ψήφιζα πάντα ΠΡΟΣΩΠΑ, ανεξαρτήτως της παράταξης με την οποία αποφάσιζαν να κατεβούν υποψήφιοι. Μ’ενοχλούσε η απόρριψη υποψηφίων εξαιτίας της όποιας ταμπέλας. Μπλε, πράσινη, κόκκινη, πορτοκαλί, ροζ, με τυρκουάζ ελεφαντάκια. Δε μ’ενδιέφερε. Ψήφιζα πάντα πρόσωπα νεοεισερχόμενα στο στίβο της πολιτικής. Άτομα που μόνη τους φιλοδοξία ήταν να συνεισφέρουν στην κοινωνία. Μία δυο φορές το έκανα υποστηρίζοντας τέτοιους υποψηφίους των παρατάξεων του δικομματισμού, αγνοώντας πως έτσι έτρεφα τους πολιτικούς δεινόσαυρους κι εν συνεχεία ένα αδηφάγο θηρίο. Ηλίθια ρομαντική, ναι, το παραδέχομαι κι ενώπιον των υπολοίπων αναγνωστών και ζητώ ειλικρινά ΣΥΓΝΩΜΗ από όλους τους. Δεν υπήρξα, όμως, ποτέ βολεμένη. Κοντεύω τριάντα χρονών και δεν τολμάω να σκεφτώ καν την προοπτική του να βρω έναν άνθρωπο και να κάνω οικογένεια, γιατί δεν ξέρω αν αύριο μεθαύριο θα εξακολουθώ να έχω δουλειά μ’έναν μισθό με τον οποίο εξασφαλίζω κουτσά στραβά τα προς το ζην (για τα ευ ζην ούτε λόγος). Επομένως γιατί να φέρω στον κόσμο ένα πλάσμα και να το καταδικάσω σ»ένα αβέβαιο μέλλον; Και φαντάζομαι πως είναι μία σκέψη που πολλοί συνομήλικοί μου την έχουν κάνει.

  Θα ήθελα να σας πιστέψω. Ειλικρινά. Κι εσάς κι όλους τους «απονήρευτους» νέους υποψήφιους. Αλλά πώς να πιστέψω μία παράταξη που ο πρόεδρός της, κατά τη θητεία του ως Υπ.Οικ΄τη μία απέρριπτε την επιβολή φόρου ακίνητης περιουσίας μέσω ΔΕΗ και την άλλη όχι μόνο τον επιβάλλει, αλλά μάλιστα απειλεί να κόψει το ρεύμα στους «ανυπάκουους; Και για να μη λέτε πως μιλάω μόνο για τη δική σας παράταξη: πώς να πιστέψω κάποιον από τη ΝΔ όταν ο κος Σαμαράς τη μία λέει «θα διώξω το Μνημόνιο» και την άλλη βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του;

  Λυπάμαι, αλλά ΔΕ ΜΠΟΡΩ να σας πιστέψω. Γιατί ξέρω πως αν το κάνω, θα είναι σα να συνεχίσω να κόβω οικειοθελώς κομμάτια από τη σάρκα μου μόνο και μόνο για να λιγδώσει κι άλλο το αντεράκι του εκείνο το αδηφάγο θηρίο που σας έλεγα. Δε θα πάω να ψηφίσω οργισμένη στην κάλπη, αλλά σίγουρα δε θα πάω ξανά ως εκείνο το ηλίθια ρομαντικό κοριτσάκι των περασμένων εκλογικών αναμετρήσεων.

 11. κε Λιαρο…να σας εμπιστευθουμε λετε… εσας δεν σας ξερω…αλλα ξερω τους υπολοιπους εκει μεσα που πατε να χωθητε!τι να εμπιστευθουμε κυριε Αντωνη μας?? κριμα….ειστε νεος…ξανασκεφτητε το!

 12. Κ. Λιάρο,

  ζητάτε την ψήφο και ΔΕΝ απαντάτε στους σχολιαστές σας; Δεν λειτουργεί έτσι το Διαδίκτυο. Θα χάσετε αντί να κερδίσετε ψήφους.

  Για πείτε μας, σας παρακαλώ, τι θα κάνατε για αυτά εδώ πέρα, -και προκαταβολικά κι ευγενικά σας εύχομαι καλή επιτυχία, μια και που νεοεισερχόμενος είστε και, πράγματι, σε δύσκολη εποχή το επιχειρείτε:

  «ΟΡΓΙΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ και ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ στην Δικαιοσύνη: ΕΠΙΟΡΚΟΙ εκατομμυριούχοι κλέφτες του Δημοσίου δεν διώκονται, καν!!! (βίντεο)»- http://gkdata.gr/?p=15918

  Όργιο διαφθοράς στις πολεοδομίες, με επίουρκους υπαλλήλους οι οποίοι πιάνονται αλλά στη συνέχεια τη βγάζουν καθαρή!

  Χαρακτηριστική είναι υπόθεση διαφθοράς στην πολεοδομία της Σύρου, όπου ο προϊστάμενος της υπηρεσίας είχε βρεθεί με 6 0 0.0 0 0 ε υ ρ ώ καταθέσεις και έ ξ ι ακίνητα, ενώ ο υφιστάμενός του, (: ο ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ), με 1,5 ε κ α τ ο μ μ ύ ρ ι α. ευρώ στους τραπεζικούς τους λογαρισμούς του.
  Read more… http://gkdata.gr/?p=15918

  «ΑΣΥΔΟΣΙΑ στις φυλακές, ΥΠΝΟΣ στο υπουργείο: Αλλεπάλληλα κρούσματα μεταφοράς ηρωίνης και τηλεφώνων («βαποράκια»)»- http://gkdata.gr/?p=15906

  Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που απαρτίζονταν από έναν 38χρονο υπήκοο Αλβανίας, (: Αλκέτ Ρ ι ζ ά ι), που κατηγορείται ως «εγκέφαλος» της, δύο σ ω φ ρ ο ν ι σ τ ι κ ο ύ ς υπαλλήλους που μετέφεραν 213 γραμμάρια η ρ ω ί ν η ς, και έναν ακόμη υπήκοο Αλβανίας, η οποία εισήγαγε ναρκωτικές ουσίες και κινητά τηλέφωνα στο σωφρονιστικό κατάστημα.

  Read more…http://gkdata.gr/?p=15906

  &&&&
  Προσέξτε τις ημερομηνίες, κ. Λιάρε:

  11/03/2012: Σύλληψη σ ω φ ρ ο ν ι σ τ ι κ ο ύ υπαλλήλου στις φυλακές με ναρκωτικά- ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 124,8 γραμμ.

  9/3/2012: Σ ω φ ρ ο ν ι σ τ ι κ ό ς υπάλληλος μέλος σπείρας ληστών!

  24/2/2012: Πάτρα: 120 γραμμάρια ηρωίνης στην κατοχή σωφρονιστικού υπαλλήλου- «βαπορακίου»

  ΥΓ. Πάμε ό,τι στοίχημα θέλετε πως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα έχει προφυλακιστεί απ’ όλους αυτούς τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ…

 13. Κυριε Λιαρο ευχομαι καλη επιτυχια στην προσπαθεια σας .Ανθρωποι σαν και εσας ειναι απαραιτητοι στο ελληνικο κοινοβουλιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here